Facebook ad account geblokkeerd, wat nu? (dropshipping)

Facebook ad account geblokkeerd

Het komt heel vaak voor dat Facebook het ad account van dropshippers blokkeert, dit heeft te maken met veel factoren. Het kan zijn dat Facebook gebruikers je bericht leuk vinden, dat mensen je bericht rapporteren als scam of dat de dropshipper zijn account gegevens en privacy statements niet goed of voldoende heeft ingevuld. Hoe dan ook, het is ontzettend vervelend als je net goed en winstgevende ads had lopen en nu met lege handen zit. Want zodra je Facebook ad account geblokkeerd wordt, ga je in één keer naar 0 euro omzet en dus ook 0 euro winst.

Blokkade aanvechten

Je kan proberen om contact met Facebook op te nemen om te vragen of je ad account weer geopend kan worden, maar in 99% van de gevallen zal Facebook dit niet doen. Ook kan het dagenlang duren voordat je eindelijk antwoord krijgt van Facebook en als je daarna nog eens moet reageren om vervolgens weer te wachten op antwoord ben je inmiddels weken verder. In de tussentijd kun je geen ads draaien en loop je dus ontzettend veel omzet mis.

Wat kun je dan wel doen?

Je wilt zo snel mogelijk weer beginnen met het draaien van Facebook ads maar hoe? Het is tegenwoordig ook erg moeilijk om een nieuwe Facebook pagina te openen en vaak kun je met net nieuwe accounts geen ads draaien omdat Facebook je nog moet leren kennen en je moet vertrouwen. Je staat dus als het ware met je rug tegen de muur en kant geen kant op zal je vast denken. Maar niks is minder waar, wij hebben namelijk de oplossing voor jou als dropshipper!

Op onze website kun je namelijk een Facebook account kopen voor maar € 25, deze Facebook accounts zijn minimaal 8 jaar oud. De account zijn geverifieerd door Facebook, hebben unieke IP’s, eigen unieke foto’s en namen. Kortom, als je bij ons een Facebook account koopt kun je direct weer aan de slag en kun je meteen weer beginnen met geld verdienen. Klik hier om door te gaan naar de juiste pagina. Wacht niet nog langer en begin vandaag nog met Facebook ads!

Ben je nieuw in de dropshipping business? En wil je een vliegende start? Klik dan hier, één van de beste dropshopping cursussen online!

 

Facebook ad account kopen!
Facebook ad account kopen!

 

Even

So, choose

As such, a study paper writing service over at this portal could be invaluable to any type of students.

your topic carefully so which you’re able to ensure that your essay has a great topic.

in the event that you don’t find the answers to all your questions, don’t waste your time.

admin

You must be logged in to post a comment.